John Schmidt || Yiruma?

Gw sih lebih suka John Schmidt ^^, tapi both of them are great lah… (and not to mention Maksim… or Richard Clayderman << where are you dude? )… Anyway, selamat menikmati ^^, kalau anda adalah anak kost yang internetnya lelet… ya nasib deh. :P… minta filenya sama gw aja, ntar gw kirimin ;).

Song in the first video (John Schmidt Concert):

First: All of me
second: Waterfall
third: Tribute
fourth: Ridin’ West

John Schmidt: Love Story Meets Viva La Vida (udah pernah gw post sih, gak apa-apa deh, mungkin ada yang belum denger)

Yiruma: River Flows in You

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s